top of page
Han Herman_Youngs - foto Annika Schoonbrood.jpg
  • Facebook Han Herman
  • Instagram Han Herman
MPE-4105.jpg
MPE-4141.jpg

Av bransjefolk er han blitt kalt musikk-Norges best bevarte hemmelighet. Men nå har ryktene begynt å gå om den 21 år gamle nykommeren. Da Han Herman i februar spilte sin aller første konsert - på Kvarteret i Bergen - trakk han flere hundre mennesker. Jubelen sto i taket, og talentspeidere kalte det en helt fantastisk konsert. 22. april spilte Han Herman support for Metteson på USF Verftet, og han er nå bekreftet til by:Larm 2022. 

Han Herman har en stemme av internasjonal kvalitet, og låtene hans er råsterke og med stort spenn. Musikken blir i disse dager spilt inn med noen av landets dyktigste musikkprodusenter. Debutlåten kom 8. april, og ble av P3 kalt: "En sensasjonell førstesingel"! «A Garden Song» er en hyllest til våren, skrevet av Han Herman og Odd Martin Skålnes, produsert av Odd Martin Skålnes, mikset av Vetle Junker og mastret av Matias Tellez. 

Singelen ble listet på P3, og fikk også fantastisk omtale i P3's "best akkurat nå"-spalte: "Du verden, for en stemme. Det er virkelig sjeldent en norsk singer-songwriter når så fort gjennom (i hvert fall til meg!). «A Garden Song» er en eksepsjonelt nydelig låt, med en moden sound som i mine ører kan forbause langt utfor våre landegrenser.» - Jon Vu-Yen Nguyen

Spotify tok ut «A Garden Song» til både New Music Friday og Ny Pop. 

Live er Han Herman en trio, og med seg på scenen har han to like unge og svært dyktige musikere: Eirik Kvalbein og Emil Jensen Malum. Begge i ferd med å bli etablerte navn i Bergens musikkmiljø. (Emil spiller blant annet også med Metteson og Hannah Storm.)

Han Herman_live_1.jpg

5. MAI

Han Herman // Hulen, Bergen

15. - 17. SEPTEMBER

Han Herman // by:Larm, Oslo

MPE-4160.jpg
Han Herman_2.jpg
Han Herman_live_2.jpg
Skjermbilde 2022-04-04 kl. 10.10.11.png

P3's "best akkurat nå"spalte:

Han Herman
MPE-4086.jpg
bottom of page